Wat we doen

Untitled-5

Massage voor de baby

Babymassage is liefdevolle aanraking met aandacht. Je leert speciale massagetechnieken meestal met baby-massageolie voor vloeiende bewegingen. Door aanrakingen je baby een beleving van veiligheid en troost te geven.

Massage voor de moeder

Het is mogelijk om als moeder een afspraak te maken voor een heerlijke ontspanningsmassage. Als moeder heb je behoefte aan me-time. En wat is er dan fijner om eens lekker te ontspannen tijdens een massage met etherische olie met rustgevende muziek erbij.
Klachtgerichte massage kan ook met daarbij coaching of Body Drum Release (vergelijkbaar met EMDR). Tarief 40 euro per uur.

Wat We Doen

Samen in beweging met yoga & massage

Yoga voor de baby

Baby-yoga is bewegen, afwisseling van rustige en actieve bewegingen. Spelenderwijs met liedjes en versjes om samen intens te genieten. Is goed voor de doorbloeding en stimuleert de groei en ontwikkeling van je kindje. Alle zintuigen worden aan het werk gezet.

Yoga voor de moeder

Tijdens de babylessen wordt er ook yoga oefeningen gegeven voor de moeder. Apart of in samenspel met je kindje krijgt de moeder ook bewegingsoefeningen.

Babymassage met yoga

Babymassage is wel bekend. In combinatie met yoga maakt het nog aangenamer en het versterkt elkaar. Het is aan te passen aan de leeftijd van je kindje. De 1 op 1 les kan al gestart worden vanaf 6 weken. Meestal klachtgericht. Denk hierbij o.a. aan huilbaby's met darmkrampjes, reflux, doorkomen van tandjes of baby's die overstrekken.
Tip: LEUK ALS KRAAMCADEAU te geven.

Babylessen

Er wordt les gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 (moeder met baby). De beginnerslessen zijn 4 lessen van 1 uur waarin je in een rustige en veilige omgeving de les kan meedoen met je kindje. Daarna is er de mogelijkheid om bij een gevorderd groepje 1 keer per maand mee te doen.

Referenties

Wat Mensen Over Ons Zeggen

Best Yoga Club Ever

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.
Chole Moore
Chole Moore
Business Management

Amazing Classes

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.
Sofia Jones
Sofia Jones
Yoga Trainer

Bekijk wat we doen:

X

Login Account

Already a Jhana Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.